Sæsonmenu oktober – november - december

Forretter

  • Foie gras – havtorn – pain d´epice
    Foie gras terrin med pain d´epice, æble og duet af havtorn              
  • Pighvar – løg - granatæble
    Ristet pighvar med løgkiks, granatæble, spinat, brunet smørsauce og tapioka perler          
  • Laks – glaskål - pomelo
    Laks med komprimerede agurker, pomelo, luftig peberrod, sprødt rugbrøds crumble og crudité af glaskål    
  • Hummer – fennikel – kadaif
    Hummersuppe med hvid fisk, små urter, fennikel crudite, persilleolie, og kadaif
  • Svinekæbe – rødbeder – lakrids
    Glaseret svinekæbe med sprødt svinesvær, en duft af lakrids og rødbeder i variation

Hovedretter

  • Krondyr – tranebær – skorzonerrødder
    Krondyrfilet med enebærgranulat, skorzonerrødder i vanilje, vildt sauce bitter chokolade og tranebær
  • Oksemørbrad – blomkål - jordskokker
    Oksemørbrad med blomkålspure, vanilje, jordskokker i variation og oksesky
  • Vildsvin – kastanjer - selleri
    Braiseret vildsvinekølle med honningristede kastanjer, letrøget selleri og rødbede
  • Kalv – persillerødder – gulerødder
    Kalvetykstegsfilet med ovnbagte rodfrugter og kalvesky
  • Canette (fransk Berberiand) – svesker – kastanje
    Stegt andebryst med sveskepuré, luftig rødkål, honningglaserede kastanjer med timian og andesky   

Desserter

  • Lime – chokolade - hasselnød
    Limetærte med chokolade i variation, kærnemælksis og hasselnøddeconfit
  • Fløde – karamel - mango
    Issouffle med karamel, mangosorbet, citronsandkage og myntesirup
  • Pære – frisk ost - mandler
    Syltet pære med frisk ost, sabayonne sauce og mandelconfit
  • Chokolade – passion – mynte
    Fransk chokoladekage med yoghurtsifon, passionsfrugtsirup, passionsfrugtsorbet og sprødt
  • Æbler – knas – fløde
    Æblekage, æblesorbet, sprød makron, luftig fløde og vaniljegranulat

Menu som pdf
Vinkort, øl og vand, pdf
Kaffe/the og kaffe m. alkohol, pdf
Natmad, menu som pdf

“Efterår med overraskelse, forkælelse, lækre retter.”
Jan, køkkenchef