Sæsonmenu juli – august – september
Forretter

  • Jomfruhummer – hasselnødder - avocado
    Ristede jomfruhummerhaler, knuste hasselnødder, avocadocreme og hummerbisque                                   
  • Sandart – blomkål - ærter
    Skindstegt sandartfilet med blomkåls couscous, hjertesalat, ærter og syltede små kartofler
  • Scampi – citron – salat
    Chilimarineret scampi med citrongræs, hjertesalat, rød mangold, purløgsstøv og brunet smørsauce                
  • Artiskok – bresaola – ruccola
    Tapastallerken med italienske og spanske specialiteter
  • Tomat – agurk – Skagenskinke
    Gazpacho andaluz (kold suppe) på vores måde med agurker, løg, hvidløg, peberfrugt, skyr, sprød Skagenskinke

Hovedretter

  • Unghane – nye løg - majs
    Unghanebryst fra Hopballe Mølle, sprødt skind, majs, popcorn, nye løg i urter og brunet smørsauce
  • Okse – pastinak - græskar
    Oksemørbrad med duet af pastinak, puré af græskar og chili                                                                        
  • Dansk gris – broccoli – kantareller
    Mørbrad, braiserede svinekæber, broccoli, kantareller og syltede ribs                                                           
  • Kalv – hyben – løg
    Ryg og bryst med syltede løgskaller, hyben, knust persillerod og kalve sky med estragon                              
  • Perlehøne – løg – broccoli
    Perlehønebryst, confit af lår, løgsoubise, broccoli, bagt selleri, bånd af blegselleri og sauce på ristede kyllingeskind

Desserter

  • Jordbær – jordbær - jordbær
    Kold Jordbær consummé, sort peber, jordbærsifon, sorbet, sprødt, og fløde i nitrogen                                  
  • Rabarber – hvid chokolade - sprødt
    Rabarber creme brulée, sorbet, hyldeblomstskum, havregryn, hvid chokolade med sesam                             
  • Chokolade – melon - bær
    Chokoladekage, lakridssirup, melonsorbet, bær og marengs
  • Pære – mandler – fløde
    Pære-mandel cocotte med pæresorbet, abrikoser og creme Anglaise
  • Honning – kokos – chokolade
    Mandeltærte med kokossorbet, kokostuilles og de mørke bær

Menu som pdf
Vinkort, øl og vand, pdf
Kaffe/the og kaffe m. alkohol, pdf
Natmad, menu som pdf

“Maden laves fra bunden med respekt for de bedste råvarer”
Jan, KØKKENCHEF