Sæsonmenu januar – februar - marts 2017

Forretter

  • Torsk – grønlangkål – peberrod
    Tempereret torsk med gremolata, bacon granulat, grønkål i variation og peberrodsskum             
  • Kalv - æble - svampe
    Terrin af kalv med æble, små salater, syltede svampe, svampestøv og sprøde skorzonerrødder
  • Jordskokker – røget Fanølaks - tapioka perler
    Cremet jordskokkesuppe med Fanølaks og tapiokaperler marineret i æbleeddike
  • Havets frugter – tang – klorofyl
    Fiskesuppe med havets frugter (fisk og skaldyr), tang, klorofyl og muslingeskum
  • Iberico secreto (spansk sortfodsskinke) – semi dried – parmesanost
    Carpaccio af spansk sortfodsskinke, parmesanflager og semi dried tomater, oliven, grøn olie

Hovedretter

  • Okse – svampe – gulerod
    Oksemørbrad med knust persillerod, persillestøv, svampe, gulerod i textura og aromatisk peber
  • Okseryg – løg - skorzonerrødder
    Oksefilet - løg i variation, skorzonerrødder i grøn panko, smørvendte rosenkålsblade, fyldig rødvinssauce
  • Duroc (amerikansk svinerace) – selleri - jordskokker
    Svinefilet med knust svinesvær, saltbagt selleri, stuvede jordskokker og kalvesky
  • Kalv – porre – rødbede
    Kalveculotte med krydderpanko, porremarv i aske, duet af rødbede og glace
  • Kalv – vanilje – selleri
    Kalvemørbrad på selleripuré med vanilje, glaseret pastinak, vinterurter og balsamisk reduktion  

Desserter

  • Æble – kadaif - citron
    Æblepannacotta med karamelliseret æble, citron, tyrkisk kadaif, vaniljeiscreme og flager af hvid chokolade
  • Nougat – valnødder - ananas
    Nougatkage med ahornsyltede valnødder, yoghurtsorbet og passionsfrugt
  • Kage – is - sorbet
    Desserttallerken med udvalg af kage, is, sorbet, mousse, saltet karamel, marengs og køkkenets nyeste inspirationer
  • Chokolade – citron – sprødt
    Chokolademousse med syltet citrusfrugt, pistaciestøv, havregrynscrumble, yoghurt og sorbet
  • Ost – egen garniture – sprødt
    Ost fra ind- og udland med syltet komquat, havtorn og sprød pumpernikkel

Menu som pdf
Vinkort, øl og vand, pdf
Kaffe/the og kaffe m. alkohol, pdf
Natmad som pdf

“Mod lysere tider. Forkæl dig selv mens du venter på foråret.”
Jan, køkkenchef