SæsonMenu april - maj - juni

 Forretter

  • Stenbiderrogn – ventreche - peberrod
    Stenbiderrogn, sprød ventreche, luftig peberrod, karse.
  • Multe – kartoffel – hvide asparges
    Ristet multe, safrankogt kartoffelcreme, asparges i textura og ægte sauce.
  • Laks – agurk – ”jord”
    Røget laks fra Verners røgeri, agurkegelé, agurkestøv, hytteostperler, radiser, brøndkarseemulsion og sprøde kartofler.
  • Svampe – lomo – urter
    Svampe consommé med purløg, syltede svampe, svampestøv, karrysyltede perleløg, lomo og krydderurter.
  • Unghane – salater – persille
    Terrin af unghanebryst med confit af vinge, semi dried tomat, persille, sprødt sejl og mormorsalat.

 Hovedretter

  • Lam – ramsløg - rabarber
    Lammefilet med krydderurtecrumble, brændt spidskål syltede rabarber, høbagte gulerødder, ramsløgsolie og lammesky.
  • Kalv – spinat - forårsløg
    Kalvefilet med spinatcreme, forårsløg, glaserede gulerødder og kalvesky med tapioka perler og purløg.
  • Sommerbuk (fra den 16. maj )– nye løg – majroe
    Glaseret filet af sommer buk med spidskål, de første stikkelsbær, nye løg, og glace med æble og majroe.
  • Okse – blomkål – tomat
    Oksefilet med de første asparges, tomat, ærter à la Francaise og lakridssauce.
  • Duroc – æble – spinat
    Duroc (amerikansk svinerace), sweet potatoes, løgkiks, æblebånd i aske og spinatpuré.

Desserter

  • Chokolade – rabarber - malto
    Chokoladefondant med forsommerens bær, rabarbersorbet og malto.
  • Citron – mælk – karamel
    Citrontærte med saltet karamel, citronsorbet, citronverbena og brændt kys.
  • Ananas – mynte - sprødt
    Ananas i gelé med ananassorbet og mælkeflager, nøddekiks og myntesirup.
  • Bær – makroner – Grand Marnier
    Grand Marnier issoufflé med knuste makroner, skovsyre, sorbet og bær.
  • Cacao – hyldeblomst – mascarpone
    Italiensk tiramisu med hyldeblomstsorbet, sæsonens bær, moccasirup, knas og sprødt.

Menu som pdf
Vinkort, øl og vand, pdf
Kaffe/the og kaffe m. alkohol, pdf
Natmad, menu som pdf

 

“Maden laves fra bunden med respekt for de bedste råvarer”
Jan, KØKKENCHEF