Nordisk buffet

 

Buffet 2 pr. kuvert - kr. 375,-

  • Scampirejer med Gewürtstraminercreme, soltørrede tomater og basilikum
  • Landpaté med valnødder, kompot af rødbede/solbær
  • Rejer med syltet citronskal, hjertesalat og avokadocreme
  • Terrin af sprængt og kogt kalveskank med ølsyltede løg og sprødt svinesvær
  • Røget laks med skyr, æble, hytteost og sprødt
  • Krydret ovnbagt lyssej på portvinsglaserede skorzonerrødder med reduceret smørpisket hønsebouillon
  • Soya-sake marineret kalkunbryst med bagte rodfrugter og kartoffeltærte
  • Kalveculotte med ristede jordskokker med bacon, citrontimian og kalvesky
  • Udvalgte oste med egen garniture, sprødt og oliven
  • Mandeltærte med creme fraiche og saltet karamel
  • Brød og smør


Menu som pdf
Vinkort, øl og vand
Kaffe/the og kaffe m. alkohol
Natmad, pdf

“Maden laves fra bunden med respekt for de bedste råvarer”
Jan, KØKKENCHEF