Italiensk buffet

 

Buffet 3 pr. kuvert - kr. 375,-

  • Skindstegt rødfisk med chorizo, vaniljeglaserede skorzonerrødder og dildskum
  • Kalveinderlår vitello tonnato med kapers og persille
  • Parmaskinke med melon, semi dried tomater og syltede artiskokker
  • Sprød pancetta med tomat, mozzarella, basilikum og balsamisk løg
  • Svinekæber i egen saft med gratineret polenta og ristede svampe
  • Culotte af lam stegt med hvidløg og rosmarin, bruchetta, ovnbagt rodgrønt
  • Kyllingebryst fra Hopballe Mølle med jordskokker, æblekompot, peberrod og tomatiseret hønseglace
  • Svinemørbrad med gremolata, ovnbagte kartofler med pesto, spidskål, bacon og peber
  • Italienske oste med oliven, blommesalsa og smørristet rugbrød
  • Tiramisu med mørke bær, knas og estragonstøv
  • Brød og smør


Menu som pdf

Vinkort, øl og vand, pdf
Kaffe/the og kaffe m. alkohol, pdf
Natmad, menu som pdf

“Lækker og spændende buffet med sydeuropæisk afsæt. ”
Jan, køkkenchef