Fransk buffet

 

Pris pr. kuvert kr. 395,-

  • Foie gras terrin med æble i variation og saltede mandler
  • Roulade af hvid fisk med sprødt japansk panko, små salater og skilt sauce
  • Bresaola med havgus,syltede løg, kapers og portvinsvinaigrette
  • Confiteret laks med æble, babyspinat og safran-tomat beurre blanc
  • Quiche lorraine, cremet salat med perlebyg og grønt
  • Blåmuslinger med små urter i egen lage
  • Perlehønebryst med linsesalat fra Pyr og knust bacon
  • Kalvefilet med bagte rodfrugter, pommes rissoles og timiansauce
  • Franske oste med syltede valnødder og havtorn
  • Creme brulée brændt med rørsukker og sprødt
  • Brød og smør

 

Menu som pdf
Vinkort, øl og vand
Kaffe/the og kaffe m. alkohol
Natmad, menu som pdf

“Inspiration og duft. Franske eksklusive lækkerier.”
Jan, køkkenchef