Gourmet - fornyelse og overraskelse

Som noget nyt i 2018 tilbyder vi aftenmenuer med 7, 9 eller 11 serveringer, med mulighed for en tilpasset vin-, øl- eller saftmenu.
Ved den mindre sult, kan man fortsat vælge blot en enkelt, to eller tre retter ud fra gourmetmenuerne.

Ved 9 og 11 serveringer skal der bookes bord kl. 20.00.
Glæd dig til en dejlig og afslappende aften med fokus på smage, dufte, farver og kulinariske overraskelser.


7 serveringer

Udvalg af snacks
Amuse
En lille hilsen fra køkkenet
Surdej, fermenteret hvidløg, græsk yoghurt
Kammusling, hvidkål, solbær
Due, rødbede, tapioka
Chokolade, blodorange, mynte

Pr. couvert kr. 499,-
Tilkøb af ost, sprødt, sødt kr. 125,-
Vinmenu kr. 399,-
Vinmenu luksus kr. 799,-

Menu som pdf

 

9 SERVERINGER

(Bestilles inden kl. 20.00)

Udvalg af snacks
Amuse
En lille hilsen fra køkkenet
Surdej, fermenteret hvidløg, græsk yoghurt
Kammusling, hvidkål, solbær
Torskerogn, røg, hasselnødder
Pastinak, æble, caviar
Due, rødbede, tapioka
Chokolade, blodorange, mynte

Pr. couvert kr. 699,-
Tilkøb af ost, sprødt, sødt kr. 125,-
Vinmenu kr. 599,-
Vinmenu luksus kr. 999,-

Menu som pdf

 

11 SERVERINGER

(Bestilles inden kl. 19.30)

Udvalg af snacks
Amuse
En lille hilsen fra køkkenet
Surdej, fermenteret hvidløg, græsk yoghurt
Kammusling, hvidkål, solbær
Torskerogn, røg, hasselnødder
Blåmuslinger, glaskål, shii-take
Pastinak, æble, caviar
Due, rødbede, tapioka
Jordskokker, honning, rød skovsyre
Chokolade, blodorange, mynte

Pr. couvert kr. 899,-
Tilkøb af ost, sprødt, sødt kr. 125,-
Vinmenu kr. 799,-
Vinmenu luksus kr. 1.199,-

Menu som pdf

 

Vinkort, øl og vand
Kaffe/the og kaffe m. alkohol

 
Læs mere om køkkenet her

"Vi arbejder ud fra fantasien, kærligheden til maden og respekten for råvarerne"
Køkkenchef Jan Sejer